ما در ربیت زیرساختی فراهم ساخته‌ایم تا با صرف حداقل زمان و هزینه بتوان سیستم رجیستری برای هر بیماری طراحی کرد. با توجه به اینکه ساختار ثبت بیماری‌های مختلف با هم متفاوت است کاربران قادر خواهند بود تا تمام جزئیات سیستم خود را طبق نیاز خود در ربیت طراحی کنند. بدیهی است که طبقه‌بندي موضوعي اساسي در مطالعات کمي هر پديده است و آن را يک ضرورت در تمام نتيجه‌گيري‌هاي علمي و به عنوان يک شرط لازم براي پيشرفت علم ذکر کرده‌اند، بنابراين استفاده از يک سيستم ثبت استاندارد براي بيماري‌ها جهت مقاصد پژوهشي حياتي است و همچنين مي‌تواند کيفيت خدمات بهداشتي درماني را بهبود بخشد. طراحی و پیاده‌سازی بیش از 50 سیستم ثبت بیماری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تجربه‌های تیم ربیت در پیاده‌سازی سیستم‌های ثبت بیماری می‌باشد. سیستم‌های رجیستری بیماران قلبی، بیماران مبتلا به آلزایمر و بیماران مبتلا به پارکینسون بخشی از پروژه‌های رجیستری تعریف شده از طریق ربیت هستند.

مزایای اجرای الکترونیکی ثبت بیماری

امکان اتصال با سایر سیستم‌های سلامت

شما می‌توانید در صورت وجود سرویس های لازم سامانه ثبت بیماری خود را به دیگر سامانه‌های سلامت مرتبط از جمله HIS، سیستم‌های نوبت‌دهی و سایر سیستم‌های سلامت وصل کنید.

استفاده از کدگذاری استاندارد مکسا

با استفاده از سیستم اطلاعات پایه شما می‌توانید از منابع داده مورد تایید وزارت بهداشت و کدگذاری استاندارد کشور در مورد داده‌ها بهره ببرید.

امکان تعیین زمان پیگیری بیمار

با استفاده از سیستم فازبندی ربیت رجیستری، می‌توانید زمان‌های لازم پیگیری‌های بیمار جهت ثبت اطلاعات بیمار را تعیین نمایید.

طراحی الکترونیکی فرم‌ها و فرآیندها

با استفاده از فرم‌ساز و فرآیندساز ربیت رجیستری شما می‌توانید بدون نیاز به برنامه‌نویس نرم‌افزار وب و موبایل خود برای ثبت بیماری مد نظر را طراحی نمایید.

الزامات ثبت بیماری الکترونیکی

کیفیت داده‌ها

با استفاده از ابزارهای موجود در فرم‌ساز ربیت رجیستری شما هر نوع و هر سطحی از اعتبارسنجی را می‌توانید برای متغیرهای خود اعمال کنید. استفاده از صدها نوع متغیر از پیش تعریف شده به شما کمک می‌کند تا فرم‌های خود را با سرعت بیشتری طراحی نمایید.

مدیریت داده‌ها

شامل حفظ محرمانگی داده‌های بیمار از طریق رمزنگاری، رمزنگاری تمامی اطلاعات تبادل شده بین کاربر و سرور، ایجاد یکپارچگی اطلاعاتی در سیستم، تعریف سطوح دسترسی مختلف برای کاربران بسته به نیاز مطالعه، تهیه فایل پشتیبان از اطلاعات پروژه‌ها روی سرور به صورت روزانه

امنیت داده‌ها

هر داده ثبت شده‌ای که در ربیت رجیستری تغییر یابد به راحتی قابل ردیابی است که چه کسی، چه زمانی، و چه متغیری را از چه مقداری به چه مقداری تغییر داده است. این سیستم که در سیستم ثبت بیماری به Auditing معروف است موجب می‌شود تا تمامی تغییرات در مطالعه شما ثبت شوند.

امکانات ثبت بیماری الکترونیکی ربیت

اینها تنها بخشی از صدها امکان RABIT Registry است. برای مشاهده سایر امکانات همین الان اکانت خود را ایجاد کنید.

تعریف سطح دسترسی در سطح پرسشنامه‌ها و عملیات (ثبت، ویرایش و حذف) در لایه گروه‌های کاربری مختلف

شما برنامه‌نویس خود هستید پس تا زمان نهایی شدن فرم‌ها و فرایندهای سیستم ثبت بیماری خود امکان تغییر سیستم را بدون نیاز به تیم برنامه‌نویسی خواهید داشت.

امکان مدیریت و نظارت اطلاعات در طول فرآیند جمع‌آوری اطلاعات

طراحی پرسشنامه‌ها در محیطی کاربرپسندانه با قابلیت اعمال اعتبارسنجی‌ها و روابط منطقی بین سوالات

نرم افزار موبایل آنلاین/آفلاین ثبت اطلاعات بیمار

امکان دریافت خروجی اکسل از داده ها و یا تهیه گزارش های بر خط و پویا از تمامی متغیرها

امکان تعریف ویزیت‌های بعدی بیمار با برنامه‌ی زمانی مشخص

ثبت تمامی رویدادها در سیستم، من جمله جزئیات تغییرات صورت گرفته توسط کاربران

دیکشنری داده شامل کد و عنوان تمام متغیرهای موجود درمطالعه

نمایش پرونده سلامت الکترونیک بیمار

امکان ساخت گزارش‌ها و جداول از داده‌های تجمیعی بیماران

یکپارچه‌سازی ثبت‌ بیماری‌های دانشگاه با استفاده از فرم استاندارد دموگرافیک

برخی از پروژه‌های ثبت بیماری الکترونیکی

به کارگیری تکنولوژی‌های روز دنیا جهت توانمند کردن محققین در طراحی سامانه‌های ثبت بیماری موجب شده تا در کمترین زمان و بدون نیاز به برنامه‌نویس، بتوان سامانه‌ای با همه الزامات یک سامانه ثبت بیماری طراحی کرد. برخی از پروژه‌های ثبت بیماری انجام شده در ربیت عبارت اند از:

  • سامانه سیمای سرطان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (مدیریت و ثبت ملی سرطان)
  • طراحی و یکپارچه‌سازی 50 سیستم ثبت بیماری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
  • 20 سیستم ثبت بیماری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
  • سامانه رجیستری بیماری کرونا -معاونت تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
  • سیستم ثبت بیماری دیابت دانشگاه علوم پزشکی فسا
  • دیتا رجیستری بیماران مشکوک محتمل و قطعی کووید 19 دانشگاه علوم پزشکی گناباد
  • سامانه ثبت بیماری گلومرولونفریت دانشگاه علوم پزشکی ایران